2021-06-02 07:44:46• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Nyugodj meg: amitől tartottál, az egyelőre nem fog bekövetkezni

Napi horoszkóp június 2-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Ha egyszer valamit a fejedbe veszel, azt nehezen engeded el. A napi horoszkóp szerint ma viszont megtörténhet veled a csoda: bár a sors keresztülhúzza a számításaidat, szinte azonnal kárpótol is érte. Így megérted, hogy az akarat nem minden, néha az önátadás a célravezető.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Nyugodj meg: amitől tartottál, az egyelőre nem fog bekövetkezni. Persze ez nem jelenti azt, hogy továbbra is mehet minden a régi kerékvágásban. De ha most elkezdesz dolgozni a megoldáson, akkor jóra fordul minden.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Sikerül napirendre térned valami felett, ami pedig rendkívül nyomasztott. Új felismerések vezetnek most a lelki békéhez, és bearanyozzák a napodat. Ebből a boldogságból adj át másoknak is!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Mindent nagyon változékonynak látsz és értékelsz. A szerelmes Rákoknak a legjobb: ők még a rosszat is jónak látják. Meglehet, ők látnak igazán tisztán. Akit azonban nem érint a szerelem szépítő fénye, az kissé feszült lehet ma.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ma végre elemedben érezheted magad. Újra visszatért beléd a régi tűz: hódítasz, csábítasz, sikert sikerre halmozol a másik nem körében. Lehet ez puszta flört, erőfitogtatás, de lehet komoly tűz is a parázsból.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ma a körülmények rákényszerítik, hogy kiengedd a kezedből az irányítást. Ne dühöngj, hanem vedd észre, hogy ami történik, az jó. Sőt, jobb, mint amit eredetileg terveztél.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Egy váratlan lehetőséged adódhat ma, hogy megmutasd lelki és szellemi nagyszerűségedet. Ráadásul a jót hamarosan duplán kapod vissza a sorstól.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Érdemes ma megnyitnod a szívedet mások felé. Ha képes vagy bízni, és elmondod, ami bánt, megnyugvást kapsz jutalmul. A Skorpióknak ez komoly erőfeszítésébe kerül, de hidd el, megéri.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Válaszút elé állíthat a sors. El kell döntened, kit is válassz, ha nem is szerelmi, de üzleti téren. Nehéz eldönteni: a biztonság, vagy az izgalom a fontosabb. Az üzletben a kockázatot és a nyereséget kell mérlegelned.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Érdemes ma egy kicsit kevésbé kiszámítani a dolgokat, és rábízni magad a sorsra. Váratlan szerencse érhet, méghozzá a véletlenek összjátéka folytán. Ez megmutatkozhat a pénzügyekben vagy a szerelemben is.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Túlságosan hamar fejtesz ki extravagáns véleményeket. Kicsit jobban meg kellene gondolnod, mit mondasz, különösen, ha nagy nyilvánosság előtt teszed. Nem mindenki érett még arra a gondolatra, amit te mondasz. Vissza kell tartanod egy kicsit a tudást.


Halak: II. 19. - III. 20.

Legyél végre kissé ambiciózusabb! Az nem lehet, hogy te mindenki a sorsát egyengeted, segíted, és végül semmi jutalmat nem kapsz, sőt mindenki mögött hátra maradsz. Van támogatottad, aki téged is segítene. Kérd meg rá!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: